Maak van een toilet het perfecte plaatje Branchenieuws

photodune-2043745-college-student-s

22 november 2018 - 13:39 

Met de nieuwe website maakjeeigenbedieningsplaat.nl kun je een bedieningsplaat met een eigen foto personaliseren en dat gaat eenvoudiger dan ooit. Er is keus uit drie type bedieningsplaten: de Geberit Sigma21, Sigma50 en de Sigma70, is er altijd een passende keuze. Installateurs die dit aanbieden, kunnen hiermee goede sier maken naar hun klanten.

Tijdens een bezoek aan het toilet gebruikt iedereen de bedieningsplaat om door te spoelen. Dus waarom maak je er niet wat bijzonders van!
Het procedé is simpel. Verwerk de gewenste foto -en dat kan elke foto zijn- in drie stappen op de website www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl in de Sigma21, Sigma50 of Sigma70 bedieningsplaat van Geberit. Heb je zelf geen geschikte foto? Geen nood. De website bevat ook een beeldengalerij, waaruit gekozen kan worden.

Steengoed
Naast een foto is het ook mogelijk de Sigma21, Sigma50 en de Sigma70 zelf in te leggen met een materiaal naar keuze, zoals de wandtegel, natuursteen of een ander materiaal. Afhankelijk van deze keuze, laat je de bedieningsplaat opgaan in de wand, waardoor deze niet meer opvalt, of geef je de plaat nét dat accent, waardoor de toiletruimte een echte eyecatcher rijker is.
Zie voor meer nformatie www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl en www.geberit.nl/bedieningsplatenDeel dit artikel