Heeft u het 1 miljard keer gedaan? Installatie know-how

photodune-2043745-college-student-s

10 september 2018 - 10:00 

Het aftellen naar de 1 miljardste Mapress fitting is begonnen. Dit voorjaar rolt hij van de band. Uitgeschreven in letters lijkt dat misschien nog niet zo veel, maar in cijfers is het indrukwekkend: 1.000.000.000! Nog maar een paar maanden en dan zijn er net zo veel fittingen als iPhones verkocht. Apple bereikte vorig jaar namelijk de mijlpaal van 1 miljard. Maar er is een groot verschil: als er geen verbouwingen zijn geweest, werken alle Mapress fittingen nog. Twee miljard leidingen die wereldwijd perfect met elkaar zijn verbonden. Want daar staat Mapress voor: een solide perssysteem dat zijn kwaliteit over de jaren heeft bewezen en bovendien veilig, betrouwbaar én slim is.

BESPAREN
Door leidingen te persen kunt u veel tijd en geld besparen. Ten opzichte van solderen bent u dubbel zo snel en vergeleken met knellen bent u een kwart minder tijd kwijt. Maar bovenal brengt u een solide verbinding aan. Zolang u zich maar aan een paar regels houdt. Denk aan het goed ontbramen van de leiding en goed aftekenen zodat de insteekdiepte voldoende is. En natuurlijk schoon werken met gereedschap dat op orde is. Voldoet uw werk hieraan dan is er geen betrouwbaardere verbinding dan een persverbinding. Bovendien ontzorgt het systeem u. Aan de gekleurde persindicatoren van Mapress ziet u direct of een leiding geperst is of niet. Zodra de persing gemaakt is, laat de persindicator namelijk los en weet u direct dat u niet vergeten bent om de persing te maken.

SINDS 1963
Als u komend jaar een leiding afperst weet u bovendien dat bijna een miljard keer een installateur u voor is gegaan. Wereldwijd wordt al sinds 1963 met Mapress gewerkt. Die 50 jaar knowhow en doorontwikkeling zorgt ervoor dat u gegarandeerd vakwerk levert. Daarnaast profiteert u van de snelle verwerkingstijd en heeft u een vertrouwd systeem in handen. Want ook dit soort zaken is tegenwoordig belangrijk. Door de hoge werkdruk, de vaart waarin op dit moment nieuwbouwwoningen worden opgeleverd én de strakke planningen waarmee u te maken krijgt, is het een hele klus om zowel goed als snel te werken. Door leidingen te persen en onze kennis te verenigen met uw ervaring, levert u gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Dat is dus slim bekeken!

Samen met u tellen we feestelijk af naar het jubileum. Wie weet heeft u straks de 1.000.000.000ste fitting wel in handen. Dat heuglijke moment willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Half maart start de internationale Mapress campagne 'De miljardste fitting' en natuurlijk sluit Nederland daarbij aan. Op de socialemediakanalen staat straks een countdownvideo en een leuk filmpje genaamd 'Mapress verbindt'. En zodra de miljardste fitting van de band komt, wordt deze verguld bij de juwelier. Want een winnaar verdient een gouden randje. Hou de website www.geberit.nl/mapressfitting in de gaten voor meer informatie. Vanaf halverwege april kunt u meedoen aan de wedstrijd 'Win de gouden fitting'. Behalve de fitting ontvangt u dan ook een leuk tripje naar Langenfeld en Keulen.Deel dit artikel