Seminar 'Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren' een succes! Meld u nu aan voor 17 januari Branchenieuws

photodune-2043745-college-student-s

30 oktober 2018 - 11:18 

Een waterdichte douchevloer is een van de grootste uitdagingen van elke sanitair specialist en tegelzetter. Zo bezien is het niet zo vreemd dat het door Geberit georganiseerde seminar 'Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren' (10 oktober jl.) een groot succes werd. De positieve reacties en het hoge aantal inschrijvingen (er is al een wachtlijst) hebben ertoe geleid dat het seminar op 17 januari 2019 opnieuw zal plaatsvinden. U kunt zich hier nu al voor inschrijven.

Het op de juiste manier waterdicht maken van een douchevloer vergt kennis van verschillende waterdichtingssystemen en doucheafvoeren. Daarom organiseerde Geberit in samenwerking met de NITA (Nederlandse Innovatieve Tegelacademie) het seminar "Waterdicht vertrouwen in doucheafvoeren".

Succes
Het werd een succes. Rond veertig tegelzetters, installateurs en toonzaaladviseurs waren aanwezig in het Geberit Trainingscentrum in Nieuwegein. Naast een theoriedeel in het cursuslokaal vond er ook een praktijkdeel plaats waarin verschillende toe te passen lijmsystemen en doucheafvoeren werden besproken. De dag werd geleid door NITA-leermeester Ton Borrenbergs en Robert Sikkenk van Geberit.

Aanmelden
Meld u nu gratis aan voor het volgende seminar op donderdag 17 januari 2019 via www.geberit.nl/waterdichtedouchevloer. Wees er snel bij, want er zijn al aanmeldingen binnen.Deel dit artikel