Lever nu je oude pompen van Grundfos in Branchenieuws

photodune-2043745-college-student-s

22 november 2018 - 13:22 

Grundfos en Technische Unie hebben de handen ineengeslagen voor een beter milieu. Vanaf nu is het daarom mogelijk op de vestiging van Technische Unie in Zwolle oude pompen in te leveren en dat is dikke winst voor het milieu. 

We leven nog steeds in een wegwerp maatschappij, maar er zijn allerlei interessante ontwikkelingen om hier iets aan te doen. Recycling en hergebruik van materialen worden namelijk steeds belangrijker. Een bedrijf als Grundfos neemt hier nu samen met de Technische Unie zijn verantwoordelijkheid in, want sinds kort is het mogelijk om oude pompen in te leveren bij de vestiging van de TU in Zwolle. "Het is eigenlijk net zoals je oude batterijen inlevert", prijst Grundfos deze mogelijkheid aan.
Grundfos verwerkt en recyclet deze pompen vervolgens en de gerecyclede grondstoffen en onderdelen worden gebruikt voor de productie van nieuwe pompen. "Een stuk beter voor het milieu! En een goede stap richting de toekomst en circulaire economie. Wij hopen veel pompen te mogen recyclen", laat Grundfos weten.
 Deel dit artikel