Geberit ProApp wint snel terrein op de smartphone van de installateur Branchenieuws

photodune-2043745-college-student-s

22 november 2018 - 13:14 

De Geberit proApp is een groot succes. Steeds meer installateurs ontdekken de gemakken van deze speciale app. Op de werkplek kan op de smartphone in de Geberit ProApp alle informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen die sinds 1964 door Geberit ontwikkeld zijn.

Met behulp van de tool 'Productherkenner' in de ProApp kan de installateur of monteur eenvoudig en precies achterhalen welk reservoir er achter de bedieningsplaat schuilt en welke onderdelen erin verwerkt zijn. Erg handig als er bijvoorbeeld reserveonderdelen besteld moeten worden.

Geberit catalogus
In de ProApp is de volledige Geberit catalogus verwerkt. Technische informatie van alle producten, zoals productinformatiebladen en montagehandleidingen, zijn hierdoor direct binnen handbereik. Door de barcode van het product te scannen met de ProApp 'Barcode scanner' is het juiste product, met alle bijbehorende informatie, direct op het scherm zichtbaar. De ProApp geeft bovendien aan of bepaalde producten wel of niet samengaan. Voor montagevragen zijn handige montagefilms te bekijken. Dit vermindert de montagetijd en vergroot het montagegemak van de installateur op locatie aanzienlijk.

Hier kun je de Geberit ProApp downloaden.Deel dit artikel